Försäkringsfotografering av skador och ärr

710kr

Försäkringsfotografering innebär oftast fotografering av t.ex ärr som man fått efter en olycka eller operation. Försäkringsbolagen vill ibland ha bilder som styrker hur ärret ser ut och kanske hur stort det är. Att ta sådana bilder är inte alltid så lätt att göra själv på grund av ljusförhållanden och liknande. Det kan därför vara bäst att låta en professionell fotograf utföra fotograferingen.

Jag har mångårig erfarenhet av just försäkringsfotografering av skador och ärr och i studion i Gubbängen så tar jag emot bokningar på både veckodagar och helger, vi hjälps åt att hitta en tid som passar just er. Bilderna levereras sedan enkelt till er genom nedladdning från vårt onlinegalleri. Mot önskemål så kan vi också skicka bilderna direkt till försäkringsbolaget.

Så här går det till:

Vi har löpande tidsbokningar för försäkringsfotografering av skador och ärr, detta för att er väntetid ej skall bli för lång. Kontakta oss för bokning av dag.

Vid tidsbokningen behöver vi informationen om vad det är för typ av skada eller ärr så att vi kan förbereda rätt ljus.

Detta ingår:

Bilder på skadan/ärret som du kan ladda ner från vårt onlinegalleri. Vi kan även skicka bilden direkt till försäkringsbolaget vid önskemål.

Med vänlig hälsning fotograf Tommy Nybom.