Gravidfotografering i Stockholm

Att vänta barn är något man inte är med om så många gånger i sitt liv. Det är en väldigt mysig period, även om det kan vara påfrestande många stunder. Men det är ändå något man har minnen av i resten av sitt liv! Något jag kan tycka man är värd när man är i väntans tider, det är att skämma bort sig med en gravidfotografering!

Vi finns i Gubbängen, strax utanför Stockholm. Gubbängen ligger mellan Farsta och Gullmarsplan kan man säga. Det är promenadavstånd från Hökarängen och Tallkrogen. Ca 15 minuter med bil från Haninge, Tyresö och Huddinge.

Du kan välja mellan tre olika alternativ.

Alternativ 1    795kr

Vi fotograferar utomhus. Vi har väldigt vackra skogsdungar i vårt närområde i Gubbängen där vi har vår studio.

Vi tar mysiga, varma bilder där magen är i fokus, men ändå där vi försöker fånga glädjen i att ni snart blir fler medlemmar i er familj.

09_1127_full

Alternativ 2     795kr

Vi fotar i vår studio.

Här kan vi skapa mer ”konstnärliga” foton. Det går naturligtvis att även fota samma typ av bilder som utomhus, men i vår studio har vi större möjlighet styra det vi vill skapa.

Gravidfotografering

Alternativ 3     Ring för prisuppgift

Vi kommer hem till er och fotar.

Du kanske är den typ av människa som känner dig tryggast hemma. Det är inget hinder! Vi vill att ni ska känna er så avslappnade som möjligt, detta uppnår vi genom att utföra fotograferingen i ert hem.

gravidfotografering

Oavsett om du väljer att fotas själv eller tillsammans med din partner så är en gravidfotografering ett fint minne att hänga upp på väggen.

Både Tommy Nybom och Karin Ringh fotar gravidfotograferingar.

Så här går det till med en Gravidfotografering

Vi bokar in ett möte där vi träffas och bestämmer villkoren för fotograferingen. Om ni vill fotas ute, inne eller hemma hos er. Vi diskuterar också vilken typ av bilder ni är ute efter, rent fotomässigt. Eller så kommer vi fram till det gemensamt. Det är för att vi ska lära känna varandra och för att när själva fotograferingstillfället är så är vi inte fullständiga främlingar inför varandra och så ha en plan för själva fotograferingen.

Vi skriver också ett kontrakt på själva fotograferingen. Det är en trygghet, både för er och för oss.

Efter utförd fotografering genomgår bilderna en optimering och läggs därefter in i ett galleri som ni får inloggningsuppgifter till. I galleriet väljer ni ut de bilder som ni vill beställa. De bilderna går sedan igenom en mer noggrann retuschering innan de printas och levereras till er.

Det här ingår i priset

Möte

Fotografering

Urval

Bildvisning