Körkortsfoto, ID-foto, Passfoto och Visumfoto

KörkortsfotoVi fixar ditt körkortfoto, ID-foto, Utländska passfoto och Visumfoto. Dessvärre kan vi inte ta svenska passfoton då dessa måste göras hos polisen.

Du får 6 stycken bilder i rätt storlek när vi tar vanliga, svenska körkortsfoton och ID-foton. För utländska passfoton och Visum kan det vara andra storlekar som gäller. Är det ett foto till utländska pass och Visum behöver vi veta kriterierna för just ditt lands foto, så det är bra om du har dessa uppgifter med dig när du kommer.

  • Körkortfoto och ID-foto: 185Kr (Studenter betalar 150Kr mot uppvisande av giltigt studentkort)
  • Utländska passfoton/visum som inte är i standardstorlek 4,5*3,5: 235Kr
  • Digital fil: +45Kr
  • Extra karta: +35Kr

Utöver körkortsfoto och ID-foto tar vi även färdtjänstfoto och arbetslegitimation.

Det tar ungefär 15 minuter att få sitt körkortfoto i handen när man kommer till oss i studion. Har du lappen med dig så klistrar vi på den åt dig också.

Varför gå till en fotograf?

Att gå till en fotograf som tar ditt körkortsfoto eller annan ID-handlingsfoto är mycket bättre än att gå till en fotoautomat. Det är större risk att du får tillbaka dina handlingar med icke-godkänt foto om du går till automaten. Det är också lätt hänt att det blir fel om man själv tar bilden hemma eftersom det krävs rätt belysning och bakgrund och andra detaljer. En fotograf vet vad som gäller och har rätt verktyg för att det ska bli rätt.

Hos oss kan du betala både med kontanta medel och med betalkort. Vi använder oss av I-zettle.

Det är antingen Tommy eller Karin som tar ditt foto

Välkomna!