Porträttfotograf i Stockholm

Att arbeta som porträttfotograf är ett väldigt roligt arbete. Dels får man göra det man verkligen älskar; att fotografera, dessutom så träffar man många människor.

I vår studio i Gubbängen så fotar vi barnporträtt, familjeporträtt, singel- och par porträtt, djurporträtt, bröllopsporträtt och andra porträtt. Vi har hela gärdet strax utanför studion och kan därför också fota utomhus när vädret tillåter.

Gubbängen ligger ca 15 minuter ifrån centrala Stockholm. Farsta, Hökarängen, Tallkrogen, Enskede och Hammarby är några av våra närmsta grannar. Men både Tommy och Karin utgår från Skogås/Trångsund i Huddinge så vi räknar in Huddinge, Haninge och Tyresö bland våra grannar. Det är väldigt enkelt att ta sig till vår studio i Gubbängen väldigt lätt från dessa områden.

Porträttfotograf Tommy Nybom

josephine_MG_1750 9422 5

För fler exempel, gå in på Tommys fotoblogg.

Porträttfotograf Karin Ringh

Rikard-och-Emma-4575-Redigera Porträttfotograf Rikard-och-Emma-4582-Redigera

För fler exempel gå in på Karins fotosida för att se mer.

Så här går det till hos oss

  • Vi har ett möte där vi går igenom vad det är för typ av porträtt du vill ha och efter det så bestämmer vi vem av oss fotografer som är bäst lämpad att ta dina bilder.
  • När bokningen är gjort ska summan betalas. Antingen direkt eller senast 5 dagar efter att ni fått fakturan. Den skickas via mail om inte annat överenskommits. Bokningen är bindande på så vis att om du avbokar så betalas endast 50% beloppet tillbaka. Detta är för att tiden reserverats åt dig och det kan ha varit andra som velat ha samma tid. Vill ni boka om tillkommer en ombokningsavgift. Ni skriver också ett kontrakt.
  • Sen har ni fotograferingen. Den tar mellan 1 och 2 timmar, beroende på vad det är vi fotar. Barn kan ta lite längre tid än vuxna, och är ni många kan det också ta längre tid.
  • När bilderna sedan framkallats digitalt så är det dags för bildvisning som sker genom vårt bildgalleri på tommynybom.se alt. fotograf.karinringh.se En länk skickas till er e-post med en inloggningskod så att bar ni själva kan granska era bilder. Här genomför ni också era bildbeställningar enkelt direkt i galleriet. Ni har tillgång till galleriet i 30 dagar.
  • För er som vill kan ni också boka en privat bildvisning hos oss i studion där vi tillsammans går igenom bilderna och vi hjälps också åt att göra era bildbeställningar på plats.
  • De bilder som ni sedan beställer genomgår en mer noggrann retuschering innan de printas. Vi erbjuder massor av olika bildstorlekar och varianter med ram eller utan, allt för att vi ska hitta de bildförstoringar som passar i just ditt hem!

Priser och annan information

En fotosession hos oss börjar på 795 kr

Det här ingår i den summan.

  • Ett första möte. Antingen via en personlig träff eller via telefon där vi går igenom önskemål ni har, om ni har några idéer på vad det är ni vill ha, och hur det går till hos oss lite mer detaljerat.
  • Fotosession på 1-2 timmar. Det beror på vad det är vi ska fotografera. Barn kan ta lite längre tid.
  • Bildvisning genom bildgalleri online.

Välj till privat bildvisning i studion: 295 kr

  • Vi bokar en tid då ni kommer till studion i Gubbängen för en egen bildvisning med oss. Här hjälper vi er också med era bildbeställningar på plats.